Vromolimnoksen ranta, Skiathos. Kuva: Panoramio.com, Bane NovitovicParasta Vromolimnoksen rannalla on sen rantataverna, Skiathos. Kuva: Panoramio.com, petinakiVromolimnoksen rannalla hiekka on hienoa. Kuva: Panoramio.com, Mircea_Raicu 

 

 

Uimarannoistaan tunnettu Skiathos on täynnä hienoja kultahiekkaisia rantoja, joista yksi hienoimpia on Vrolimnosin uimaranta.

Saaren eteläosissa sijaitseva tunnelmallinen hienohiekkainen ranta on suosittu ja hyvin hoidettu. Sen palveluihin kuuluu mm. rantatuolit ja viehättävä ravintola. Tavernassa on hyvää ruokaa ja sen terassilta on mukava seurailla rannan tapahtumia ja maisemia pinjapuiden varjossa.

Kannattaa huomioida, että ranta on keskikesällä hyvinkin suosittu.

Lue lisää

skiathosinfo.com

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoQR-code-logoGeoJSON-LogoGeoRSS-LogoWikitude-Logo
SKIATHOKSEN RANNAT | Vromolimnoksen ranta

loading map - please wait...

SKIATHOKSEN RANNAT | Vromolimnoksen ranta 39.136284, 23.446984 [caption id=\"attachment_693\" align=\"alignright\" width=\"150\"] Pikkuinen Skiathos kuulu Sporadien saariryhmään. Metsäinen ja hyvin vehreä saari on passeli rauhallista, aitokreikkalaista lomaa kaipaavalle. Hermoja lepuuttavan seesteinen saari ei ole ainakaan vielä turistien ylikansoittama, joten saaren kokoon nähden omaa rauhaa saa riittävästi. [/caption]Uimarannoistaan tunnettu Skiathos on täynnä hienoja kultahiekkaisia rantoja, joista yksi hienoimpia on Vrolimnosin uimaranta.